Site menu
Login form
Section categories
Search
Calendar
Entries archive
Our poll
Tag Board
Site friends
Statistics
Новые фильмы на сайте
Онлайн фильмы
Main » 2012 » February » 3 » Real Steel / Жива стомана (2011)
7:49 PM
Real Steel / Жива стомана (2011)
Режисьор: Шон Леви 
В ролите: Хю Джакман, Дакота Гойо, Еванджелин Лили, Кевин Дуранд, Фил Ламар, Антъни Маки, Хоуп Дейвис, Олга Фонда 
Жанр: Екшън, Драма, Фантастика 
Държава: САЩ 
Година: 2011 
Времетраене: 127 минути 

Реэюме: 
„Жива стомана” е грубоват екшън за близкото бъдеще, в което боксът се превръща във високотехнологично занимание. Хю Джакман в ролята на Чарли Кентън, е изтощен боец, загубил шансовете си за титла след като на ринга се появява като негов опонент стоманен робот, който е висок 2 метра и половина и тежи 907 килограма. Превръщайки в дребен промотър, Чарли успява да свърже двата края като събира и сглобява парчета отпадъчен метал от едно сборище на друго. Когато стига дъното обаче, Чарли неохотно се съюзява със странния си син Макс (Дакото Гоьо), за да построи и тренира съперник, който да се превърне в истински шампион. Колкото повече залозите в жестоката арена се покачват, Чарли и Макс, противно на всички шасове за успех, правят своя последен опит да се завърнат. 

„Стомана на ринга” е екшън драма за бивш боксьор (Хю Джакман), който противно на всички залози, прави последен опит да се завърне на ринга, обединявайлки усилия със своя странен син (Дакота Гоьо) да построи и тренира перфектният противник за високотехнологичния свят на бокс между роботи. 

Специално за снимките на лентата са създадени 18 робота, всички с размери между 2.5 и 3 метра. Те истински МАШИНИ, както във филма, така и в действителността, но се управляват от хора по време на борбите на ринга.
Category: Фантастика | Views: 1816 | Added by: hondas | Tags: Real Steel, Жива стомана (2011), Real Steel 2011, Жива стомана, jiva stomana, real steel online | Rating: 0.0/0
Total comments: 0
Имя *:
Email:
Код *:
шаблоны сайтов, вкусные рецепты, скачать программы через торрентскачать программы