Site menu
Login form
Section categories
Search
Calendar
Entries archive
Our poll
Tag Board
Site friends
Statistics
Новые фильмы на сайте
Онлайн фильмы
Main » Екшън
Captain America: The First Avenger / Капитан Америка: Първият отмъстител (2011)
Captain America: The First Avenger / Капитан Америка: Първият отмъстител (2011)
Комментариев: 0 | Просмотров: 1335

## Резюме : "Капитан Америка: Първият отмъстител" е базиран по героя от Втората Световна Война от вселената на Marvel Comics.

Смелият, все още кротък млад войник Стив Роджърс (Крис Еванс) се записва като доброволец в серия от експерименти за програмата Супер Войник на американската армия.

Военните успяват да го превърнат в човешко оръжие, но решават, че самата програма е прекалено скъпа, за да рискуват с обекта, като го вкарат в битка. Вместо това, решават да използват Стив като своя знаменитост и да парадират с него през Европа, за да повдига морала на американските войски, обличайки го в специален костюм. Изведнъж, зъл нацистки план е разкрит и Роджърс трябва да се надигне и да стане Първият Отмъстител, за да спаси родината си. Стив се превръща в Капитан Америка, спе ... Read more »
Смотреть
Kingdom of Gladiators / Кралството на гладиаторите (2011)
Kingdom of Gladiators / Кралството на гладиаторите (2011)
Комментариев: 0 | Просмотров: 2325

## Резюме : Цар прави споразумение с демон и след години на управление в мир, демона идва да вземе това което му се полага. Сега група от гладиатори, трябва да се борят за оцеляването на царството.


## Режисьор : Стефано Мила

## В ро ... Read more »
Плячката (2011) / The Prey
Плячката (2011) / The Prey
Комментариев: 0 | Просмотров: 1248

## Резюме: Престъпник бяга от затвора с една едничка цел, да залови бившия си съкилийник, който възнамерява да припише престъпленията си на него. Ченге е изпратено по петите на избягалия затворник, който въпреки добрите си намерения скоро се превръща в обществен враг номер едно. Героите в това високо адреналиново преследване надскачат себе си в стремежа си да постигнат пълния успех и скоро вече не е ясно кой е ловеца и кой е плячката. 


## Заглавие на Английски: The Prey 

... Read more »
Транспортер 3
Транспортер 3
Комментариев: 0 | Просмотров: 3802

Описание: Франк Мартин е принуден да транспортира Валентина - отвлечената дъщеря на Леонид Василев - главата на Агенцията за защита на природата за Украйна. Тя трябва да бъде пренесена от Марсилия, през Щутгард и Будапеща и крайната точка е Одеса, на Черно море. По пътя се откриват изключително много препиятствия, като едно от основните са добре въоръжени мъже, изпратени от Василев, които трябва да попречат на работата му. Но на помощ на Мартин идва и инспектор Таркони ... Read more »
The Mechanic / Механикът
The Mechanic / Механикът
Комментариев: 0 | Просмотров: 3962

Описание: Във филма „Механикът” Артър Бишъп (Джейсън Стейтъм) е високо платен наемен убиец, работещ за правителството на САЩ. Светът, в който живее е лишен от всякакви норми и морал и всяко погрешно движение може да коства живота му. Когато разбира, че поръчителите му предават един от „своите”, Артър престъпва принципите си и прави немислимото - взима сина му за свой чирак и го научава на всичко което знае. Сега двамата ще трябва да се изправят срещу най-големия си враг. 


Заглавие: The Mechanic / Механикът 
Режисьор: Саймън Уест 
В Ролите: Джейсън Стейтъм, Мини Анден, Бен Фостър, Доналд Съдърланд, Криста Кембъл, Джеф Чейс, Лиам Фъргюсън, Джейм Логан, Грант Кейс, Ник Джоунс, Toни Голдуин 
Времетраене: 84 минути 
Година: 2011 
< ... Read more »
Law Abiding Citizen – Смъртоносен Противник (2009)
Law Abiding Citizen – Смъртоносен Противник (2009)
Комментариев: 0 | Просмотров: 1244

Резюме: Къщата на обикновено американско семейство е обрана посред бял ден.Съпругата и дъщерята са брутално убити при обира.Бащата Клайд Шелтън оцелява.Не след дълго убийците са заловени и срещу тях е заведено дело, прокурор е Ник Райс.Шефът на Райс го принуждава да предложи на един от двамата заподозрени лека присъда в замяна на неговите показания срещу съучастника му.Години по-късно спасилият се престъпник е намерен мъртъв и Клайд признава вината си, скоро след това отправ ... Read more »
Salt – Агент Солт (2010)
Salt – Агент Солт (2010)
Комментариев: 0 | Просмотров: 1301
« 1 2
шаблоны сайтов, вкусные рецепты, скачать программы через торрентскачать программы