Site menu
Login form
Section categories
Search
Calendar
Entries archive
Our poll
Tag Board
Site friends
Statistics
Новые фильмы на сайте
Онлайн фильмы
Main » 2012 » October » 24 » Bait / Стръв (2012)
11:17 PM
Bait / Стръв (2012)

Режисьор: Кимбъл Рендал 
В ролите: Фийби Тонкин, Джулиян Макмеън, Ксавие Самюел, Шарни Винсън, Кариба Хени, Алекс Ръсел, Линкълн Люис, Алис Паркинсън, Дан Уили 
Жанр: Екшън, Ужаси, Трилър 
Държава: Австралия 
Година: 2012 
Времетраене: 93 минути 

Реэюме: 
В малко крайбрежно градче посетителите в подземен супермаркет са тероризирани от обезумял престъпник, който заплашва, че ще ги убие. Но това е само началото на проблемите - малко след нападението на престъпника изненадващо и огромно цунами връхлита града и помита хиляди жители и туристи. 

Попаднали в капан и застрашени от прииждащата вода оцелелите в супермаркета са на път да открият, че истинския ужас тепърва предстои. Заедно с водата в града са се появили и голям брой кръвожадни акули, които атакуват всяко едно живо същество което им се изпречи на пътя. 

”Стръв ще накара хората да стоят далече от водата. Филмът е перфектното изживяване за феновете на екстремните филми с чудовища”, заяви продуцента на трилъра Кевин Каша.

Category: Ужаси | Views: 2396 | Added by: hondas | Tags: Стръв, Ксавие Самюел, Bait 2012, Bait, Стръв 2012, Джулиян Макмеън, Шарни Винсън, Алекс Ръсел, Кариба Хени, Фийби Тонкин | Rating: 0.0/0
Total comments: 0
Имя *:
Email:
Код *:
шаблоны сайтов, вкусные рецепты, скачать программы через торрентскачать программы