Site menu
Login form
Section categories
Search
Calendar
Entries archive
Our poll
Tag Board
Site friends
Statistics
Новые фильмы на сайте
Онлайн фильмы
Main » 2011 » November » 06
Phase 7 / Фаза 7 (2011)
Phase 7 / Фаза 7 (2011)
Комментариев: 0 | Просмотров: 1269

РезюмеТретата Световна война предстои. Страната е поставена под карантина. Един мъж трябва да спаси своята бременна съпруга от останалите обитатели на сградата, в която живеят. Режисьорски дебют за монтажиста Николас Голдбарт, който кани една от легендите на латиноамериканското кино Федерико Лупи /”Лабиринтът на фавна”, „Елза и Фред”/, за да участва във високобюджетния фантастичен трилър, отличен с награда за сценарий от фестивала в Ситжес.

Режисьор: Николас ... Read more »
Смотреть
Apollo 18 / Аполо 18 (2011)
Apollo 18 / Аполо 18 (2011)
Комментариев: 0 | Просмотров: 1484

РезюмеДвама американски астронавти са изпратени на тайна експедиция, където откриват стари кадри от изоставената от NASA мисия Apollo 18 и разкриват причината, поради която американците никога повече не се връщат на луната. Мисията Apollo 18 не е документирана и разкрита на обществото, но тя включва информация за нови форми на живот. 
Представеното във филма се базира на действителни кадри, заснети на тази мисия. Докато НАСА отрича за съществуването на Apollo 18, други смятат, че точно тя е причината никога повече да не сме се върнали на Луната.
Freerunner / Фрийрънър (2011)
Freerunner / Фрийрънър (2011)
Комментариев: 0 | Просмотров: 1860

Резюме: С бомба на врата си, млад фрийрънър се състезава с часовника и с купища злодеи, опитвайки се да стигне от единия край на града до другия, за да спаси себе си и приятелката си.

Режисьор: Лорънс Силвърстейн 

В ролите: Шон Ферис, Дани Дайър, Тамер Хасан, Аманда Фулър, Сеймур Касел, Мария Бонър, Кейси Дъркин, Филип Девона, Джейсън Ботсфорд, Райън Дойл, Ребека Да Коста, Къртис Тайлър 
... Read more »
Friends with Benefits / По приятелски (2011)
Friends with Benefits / По приятелски (2011)
Комментариев: 0 | Просмотров: 1466

Реэюме: В комедията "По приятелски" Дилън /Джъстин Тимбърлейк/ и Джейми /Мила Кунис/ са прекалено заети, за да си намерят партньори, затова двамата се решават на отворена връзка, която се крепи предимно на секс. Проблемът идва, когато Дилън се влюбва в момиче, което излиза с друг младеж.Режисьорът Уил Глък споделя, че харесва сюжета на филма, защото е интересно да видиш как двама младежи, които постоянно имитират героите от романтичните комедии и се надсмиват над леконравните им постъпки, всъщност са част от точно такава романтична комедия. Силни поддържащи роли за номинираните за „Оскар” Уди Харълсън, Ричард Дженкинс и ... Read more »
Margin Call / Предел на риска (2011)
Margin Call / Предел на риска (2011)
Комментариев: 0 | Просмотров: 1490

Резюме: В какво положение бяха банките и нейните клиенти в началото на световната икономическа криза? Отговор в дебютния трилър на Джей Си Чандър, който е и сценарист на филма, а в сред актьорския състав откриваме цял куп холивудски знаменитости като Деми Мур, Кевин Спейси, Джеръми Айрънс, Стенли Тучи и Мери Макдонъл. 

Бюджетът на лентата е едва 7 милиона долара, което води на мисълта, че всичко тези актьори са били привлечени по-скоро от добрия сценарий, отколкото от заплащането. Премиерата на филма е по време на фестивала в Сънданс.
Conan the Barbarian / Конан Варварина (2011)
Conan the Barbarian / Конан Варварина (2011)
Комментариев: 0 | Просмотров: 1672

Реэюме: 
След като водача Корин (Рон Пърлман) е убит, а селото му – изгорено, синът му Конан (Джейсън Момоа) се впуска в безпощадния свят, където оцелява като крадец, пират и войн. По пътя си на необуздани приключения и жени, той се натъква на пълководеца виновен за унищожението на селото му. Докато е по петите на Калар Зим (Стивън Ланг), Конан се сражава с могъщата вещица Марикю (Роуз Макгоуан), довереното лице на Зим и най-различни чудовища. 

Като съвсем нова адаптация на героя, създаден от Робърт Ървин Хауърд през 30-те години на миналия век, „Конан Варварина" е най-скъпия филм, сниман в Бъл ... Read more »
шаблоны сайтов, вкусные рецепты, скачать программы через торрентскачать программы