Site menu
Login form
Section categories
Search
Calendar
Entries archive
Our poll
Tag Board
Site friends
Statistics
Новые фильмы на сайте
Онлайн фильмы
Main » 2011 » October » 16
Inside Out / Наопаки (2011)
Inside Out / Наопаки (2011)
Комментариев: 0 | Просмотров: 1222

## Резюме : Ей Джей прекарва последните 13 години от живота си зад решетките, заради убийството на мъж, който е бил нает да убие неговия най-добър приятел Джак. През цялото време Ей Джей мечтае да излезе на свобода и да се отърве от криминалното си минало и сега, когато този момент идва, той отново е въвлечен в престъпление, заради същият този Джак, заради когото е влязъл зад решетките. При престрелка е убит човек, когото Ей Джей не познава, но става свидетел на престъплението.

## Реж ... Read more »
Смотреть
Arena / Арена (2011)
Arena / Арена (2011)
Комментариев: 0 | Просмотров: 1499

## Резюме : Дейвид Лорд попада в безпощадния свят на съвременни гладиатори, в който мъжете се бият до смърт, за да забавляват аудиторията, която следи битките на живо чрез интернет. Звездният актьорски състав включва ветеранът Самюъл Л. Джаксън, нашето момиче Нина Добрев, звездата от „Здрач” Килън Луц и любимецът от „Декстър” Джеймс Ремар. Филмът е режисьорски дебют за Джона Луп, който е бил част от екипа на блокбастъри като „Съучастникът” и „Транспортер”.

##  ... Read more »
World of the Dead: The Zombie Diaries / Светът на мъртвите: Зомби дневници (2011)
World of the Dead: The Zombie Diaries / Светът на мъртвите: Зомби дневници (2011)
Комментариев: 0 | Просмотров: 1547

## Резюме : Три месеца след като смъртоносна зараза е унищожила 99,9% от населението на Земята, повечето мъртъвци са се събудили като зомбита, които изпитват непрестанен глад за свежа плът.

Оцелелите във Великобритания са намерили убежище във военна база, където успяват да дадат отпор на агресивните зомбита. Внезапно в базата се получава съобщение от друго място, където също има оцелели. Обитателите решават, че трябва да обединят сили срещу нашествениците и се отправят на тежък път, за да открият другите оцелели.

##  ... Read more »
Бодигард / Bodyguard (2011)
Бодигард / Bodyguard (2011)
Комментариев: 0 | Просмотров: 1882

## Резюме : Бодигард е историята на конфликта между невинност и зло, любов и власт, живот и смърт

Балвант Сингх е бодигард на Сартадж Рана. Една нощ, Балвант, катастрофира с бременната си съпруга. Балвант умира, но съпругата му е спасена от Сартадж Рана и по-късно тя ражда дете на име на Лавли. Сега Лавли Сингх ( Салман Хан ), е бодигард на Дивия ( Карина Капур ), дъщерятата на  Сартадж Рана. Той е много предан и изпълнява задълженията си, но това я дразни, защото я следва навсякъде. Дивия решава да го разкара и заедно с приятелката си Мая, му правят капан- фалшива любовна афера. Дивия увлича Лавли да започне любовна връзка, на шега. Представя се за анонимна почитателка и му изразява чувствата си. В началото Лавли е упорит, но постепенно се превръща в напълно различен човек. ... Read more »
Captain America: The First Avenger / Капитан Америка: Първият отмъстител (2011)
Captain America: The First Avenger / Капитан Америка: Първият отмъстител (2011)
Комментариев: 0 | Просмотров: 1341

## Резюме : "Капитан Америка: Първият отмъстител" е базиран по героя от Втората Световна Война от вселената на Marvel Comics.

Смелият, все още кротък млад войник Стив Роджърс (Крис Еванс) се записва като доброволец в серия от експерименти за програмата Супер Войник на американската армия.

Военните успяват да го превърнат в човешко оръжие, но решават, че самата програма е прекалено скъпа, за да рискуват с обекта, като го вкарат в битка. Вместо това, решават да използват Стив като своя знаменитост и да парадират с него през Европа, за да повдига морала на американските войски, обличайки го в специален костюм. Изведнъж, зъл нацистки план е разкрит и Роджърс трябва да се надигне и да стане Първият Отмъстител, за да спаси родината си. Стив се превръща в Капитан Америка, спе ... Read more »
Kingdom of Gladiators / Кралството на гладиаторите (2011)
Kingdom of Gladiators / Кралството на гладиаторите (2011)
Комментариев: 0 | Просмотров: 2331

## Резюме : Цар прави споразумение с демон и след години на управление в мир, демона идва да вземе това което му се полага. Сега група от гладиатори, трябва да се борят за оцеляването на царството.


## Режисьор : Стефано Мила

## В ро ... Read more »
шаблоны сайтов, вкусные рецепты, скачать программы через торрентскачать программы