Site menu
Login form
Section categories
Search
Calendar
Entries archive
Our poll
Tag Board
Site friends
Statistics
Новые фильмы на сайте
Онлайн фильмы
Main » 2011 » October » 09
Транспортер 3
Транспортер 3
Комментариев: 0 | Просмотров: 3807

Описание: Франк Мартин е принуден да транспортира Валентина - отвлечената дъщеря на Леонид Василев - главата на Агенцията за защита на природата за Украйна. Тя трябва да бъде пренесена от Марсилия, през Щутгард и Будапеща и крайната точка е Одеса, на Черно море. По пътя се откриват изключително много препиятствия, като едно от основните са добре въоръжени мъже, изпратени от Василев, които трябва да попречат на работата му. Но на помощ на Мартин идва и инспектор Таркони ... Read more »
Смотреть
The Mechanic / Механикът
The Mechanic / Механикът
Комментариев: 0 | Просмотров: 3969

Описание: Във филма „Механикът” Артър Бишъп (Джейсън Стейтъм) е високо платен наемен убиец, работещ за правителството на САЩ. Светът, в който живее е лишен от всякакви норми и морал и всяко погрешно движение може да коства живота му. Когато разбира, че поръчителите му предават един от „своите”, Артър престъпва принципите си и прави немислимото - взима сина му за свой чирак и го научава на всичко което знае. Сега двамата ще трябва да се изправят срещу най-големия си враг. 


Заглавие: The Mechanic / Механикът 
Режисьор: Саймън Уест 
В Ролите: Джейсън Стейтъм, Мини Анден, Бен Фостър, Доналд Съдърланд, Криста Кембъл, Джеф Чейс, Лиам Фъргюсън, Джейм Логан, Грант Кейс, Ник Джоунс, Toни Голдуин 
Времетраене: 84 минути 
Година: 2011 
< ... Read more »
шаблоны сайтов, вкусные рецепты, скачать программы через торрентскачать программы